26-01-2021, 01:16 PM
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif]
[/font]
![[Imagen: ficha%2Btecnica.png]](https://1.bp.blogspot.com/-0jnuPjlcN5w/Xa263RuhCRI/AAAAAAAAIRk/627O2N9TZtI0UWSNdAuLJkG92lxNtqYYACLcBGAsYHQ/s1600/ficha%2Btecnica.png)
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif][b]Nombre: MasterChef[/b][/font]
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif][b]S.O: [/b][b]Windows XP/7/8/8.1/10[/b][/font]
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif][b]Idioma: Multi[/b][/font]
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif][b]Servidor: [/b][b]UP-LOAD / MEGA[/b][/font]
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif][b]Tamaño: 19.0 Mb[/b][/font]
[font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", "Helvetica Neue", sans-serif][b]UPLOAD.IO[/font][/b]